Korkeusrajoitukset on nyt saatavilla kokoajan näkymään Googlen kartoille puhelimeen ja tietokoneelle. Tarvitaan vain sähköpostiosoite, jolla karttoja käytetään. Eli helposta hommasta on kyse. TESTITUNNUKSET TILATAAN OIKEASTA ALAKULMASTA.

Missä mennään juuri nyt?

11.10 tuli tieto, että kartalla on paljon oikeita merkintöjä, mutta myös vääriä seassa. Asia otettiin käsittelyyn digiroad sidosryhmien kanssa.

18.10 tapaaminen Digiroad sidosryhmien kanssa. Digiroad aineiston poikkeamia aletaan tutkia.

24.10. aineiston korjauksia toimitettu digiroadille pitkin viikkoa ja kommentteja korjauksiin odotellaan.

26.10. poikkeamien korjauksia odotellessa aletaan viemään muita tietoja karttoihin, kuten rekkaparkit, painorajoitukset, jne.

9.11. tuli tieto, että korkeusrajoitusten poikkeamia ei mahdollisesti korjatakaan aineistoon. Ennen kuin tähän tulee selviö, ei asian eteen voi mitään tehdä. Eli muiden tietojen lisääminen jatkuu kunnes korkeusrajoituksista saadaan lisätietoja.

13.11. Raskaan liikeenteen taukopaikkoja alettu tuomaan kartalle.

19.11. Korkeusdataa muokataan lähiaikoina vastaamaan merkintöjä kentällä. Uusi aineisto käytössä.

17.12. tulossa lisätietoja, kuinka edetään.

Miten saa toimimaan?

Kun sähköposti, jolla Googlen karttojan käytetään on toimitettu Tietorahdille ja kartta jaettu, niin kartta löytyy Googlen karttojen asetukset valikosta, josta valitaan omat paikat. Sieltä löytyy jaettu tai kartat välilehdeltä nimellä Korkeudet ja tankkauspisteet.

Mitä maksaa?

Tuotetta voi testata TÄYSIN VELOITUKSETTA VIIKON. Testikäytön voi tilata oikeasta alanurkasta tai lähettää sähköpostilla pyyntö saada tunnukset.

Kartan vuosihinta on 20€+alv yrityksille ja yksityisille 24,80 (alv 24%) per yksi tunnus.  Eli samanhintaisia kummallekin, kerrotaan vain eri tavalla. Hinta sisältää yhdet tunnukset, jotka toimii kaikissa laitteissa, joissa kirjauduttu Googlen karttoihin samalla tunnuksella. Hintaa ei veloteta ilman asiakkaan suostumusta, vaikka testijakso venyisi yli viikon pituiseksi.

Miksi palvelu on maksullinen ja mitä sillä saa?

Tavoitteena oli lanseerata ilmainen palvelu, mutta rahoitushakemusten tekeminen ja tulosten odottelu on hidasta. Sama koskee erilaisten sponsoreiden hankkimista. Päätin tässä vaiheessa siis tehdä tuotteen mahdollisimman nopeasti valmiiksi ja vasta sitten miettiä rahoitusta. Työtunteja tähän on käytetty jo yli 160 ja lisää kuluu, joten kyseisellä maksulla katetaan vain kulut ja uusilla tilauksilla turvataan jatkokehitys.

Kuinka kauan voin käyttää karttoja?

Hinta sisältää vuoden käyttöoikeuden. Koska kyseessä on Googlen palvelu, Tietorahti ei voi olla vastuussa palvelun jatkuvuudesta.

Mistä palvelun tiedot ovat peräisin?

Kyseiset tiedot ovat peräisin Digiroad aineistosta ja jatkossa tullaan lisäämään myös ammattikuljettajien omia havaintoja.

Tietojen luotettavuus?

Vaikka tiedot ovatkin virallisesta lähteestä, niin kannataa huomioida, että KARTASSA VOI OLLA VÄÄRIÄ TIETOJA (MITTOJA) MEISTÄ JOHTUMATTOMISTA SYISTÄ, eli Tietorahti ei voi olla vastuussa kartan virheistä. Karttavirheet tulisi ilmoittaa mahdollisimman pian, jotta tiedot voidaan korjata kaikille näkyviksi. Ilmoitathan kartan korjauksista täällä, jotta tiedot voidaan päivittää kaikkiin aineistoihin: http://blog.tietorahti.fi/loysitko-virheen-kartalta/

Mitä kaikkea saan kartalle?

Tällä hetkellä samaan hintaan voit saada myös Nesteen ja Teboilin raskaan kaluston (ja miksei kevyemmänkin kaluston) tankkauspisteet.

Mitä tulossa tulevaisuudessa?

Tämä on käyttäjistä kiinni ja tulemmekin kysymään käyttäjiltä toiveita, joiden mukaan uusia ominaisuuksia otetaan käyttöön.

Voiko sijainnit saada myös muihin karttaohjelmiin?

Kuljetusalalta löytyy paljon suoritealakohtaisia karttaohjelmia. Kysynnän mukaan tullaan tuomaan nämä myös muihinkin karttaohjelmiin.

Miten tilaan?

Oikeassa alakulmassa olevasta CHAT- työkalusta pystyt tilaamaan tuotteen itsellesi

 

 

 

Related Posts