Korkeusrajoitukset on nyt saatavilla kokoajan näkymään Googlen kartoille puhelimeen ja tietokoneelle. Tarvitaan vain sähköpostiosoite, jolla karttoja käytetään. Eli helposta hommasta on kyse. TUNNUKSET TILATAAN OIKEASTA ALAKULMASTA CHAT-nappulasta.

Mitä kaikkea saan kartalle?

Samaan karttaan tulee myös taukopaikat, Nesteen ja Teboilin raskaan kaluston tankkauspisteet. Jos tarvitset vain joitain tietoja, voit piilottaa turhat tiedot kartalta painamalla rastia valikosta (tarkat ohjeet tulee myöhemmin).

Missä mennään juuri nyt?

Digiroad aineistossa on havaittu paljon poikkeamia. Tämän vuoksi aineistoon ei täysin voi luottaa. Tietorahti pyrkii muiden toimijoiden kanssa viemään aineiston korjaamista eteenpäin.

Miten saa toimimaan?

Kun sähköposti, jolla Googlen karttojan käytetään on toimitettu Tietorahdille ja kartta jaettu, niin kartta pitää ensimmäisen kerran avata sähköpostista, jolla käytät Googlen karttoja. Täällä tarkemmat ohjeet!

Mitä maksaa?

Tuote on käyttäjille ILMAINEN.

Kuinka kauan voin käyttää karttoja ilmaiseksi?

Koska kyseessä on Googlen palvelu, Tietorahti ei voi olla vastuussa palvelun jatkuvuudesta. Palvelu on siis toistaiseksi käytössänne.

Miten tilaan?

Oikeassa alakulmassa olevasta CHAT- työkalusta pystyt tilaamaan tuotteen itsellesi

Mistä palvelun tiedot ovat peräisin?

Kyseiset tiedot ovat peräisin Digiroad aineistosta ja jatkossa tullaan lisäämään myös ammattikuljettajien omia havaintoja.

Tietojen luotettavuus?

Vaikka tiedot ovatkin virallisesta lähteestä, niin kannataa huomioida, että KARTASSA VOI OLLA VÄÄRIÄ TIETOJA (MITTOJA) MEISTÄ JOHTUMATTOMISTA SYISTÄ, eli Tietorahti ei voi olla vastuussa kartan virheistä. Karttavirheet tulisi ilmoittaa mahdollisimman pian, jotta tiedot voidaan korjata kaikille näkyviksi. Ilmoitathan kartan korjauksista täällä, jotta tiedot voidaan päivittää kaikkiin aineistoihin: http://blog.tietorahti.fi/loysitko-virheen-kartalta/

Mitä tulossa tulevaisuudessa?

Tämä on käyttäjistä kiinni ja tulemmekin kysymään käyttäjiltä toiveita, joiden mukaan uusia ominaisuuksia otetaan käyttöön.

Voiko sijainnit saada myös muihin karttaohjelmiin?

Kuljetusalalta löytyy paljon suoritealakohtaisia karttaohjelmia. Kysynnän mukaan tullaan tuomaan nämä myös muihinkin karttaohjelmiin.

Voiko kartta-aineistoja muokata yrityskohtaisiksi?

Kartta-aineistoja voidaan muokata yrityskohtaisiksi, jolloin kartalle saa juuri omaa yritystä kiinnostavaa dataa, Ota yhteyttä kysyäksesi lisää: janne.lausvaara@tietorahti.fi.

 

 

 

Related Posts